Klanten

  Credit Agricole
Comsumer finance 
Staat weer op nummer één

Interbank is een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. door eerdere reorganisaties was het haar marktpositie kwijtgeraakt wat resulteerde in ontevredenheid van medewerkers en relaties. Het door ons uitgevoerde stappenplan gaf inzicht, een duidelijke koers en richting. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat vier belangrijke pijlers structureel zijn verbeterd; Medewerker tevredenheid, Intermediair tevredenheid, Individuele productiviteit verbetering en Kostenverlaging. Wij zijn Credit Agricole dankbaar voor deze opdracht met en mooi resultaat.

Trots op onze klanten

BENT U NIEUWSGIERIG GEWORDEN WAT WIJ VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN?
DAN KOMEN WIJ GRAAG MET U IN CONTACT.
OOK KUNNEN WIJ U IN CONTACT BRENGEN MET ONZE KLANTEN OM TE VRAGEN NAAR DE ERVARINGEN MET ONZE MENSEN. 

ALS WE ICM GROEP INSCHAKELEN WETEN WE ZEKER DAT HET GOED KOMT GEGARANDERD RESULTAAT.

BENT U NIEUWSGIERIG GEWORDEN WAT WIJ VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN? WE KOMEN GRAAG MET U IN CONTACT!

NAAST DAT  ZE DESKUNDIG ZIJN, IS HET OOK GEWOON PLEZIERIG OM MET ZE TE WERKEN. 

Client Testimonials

Don’t take our word for it – here’s what our clients say:

Topprestatie geleverd op verschillende onderwerpen en thema’s; Return tot Service, Van instituut naar onderneming, Ontvlechting ECN en NRG inclusief reorganisatie, Healthcare Petten. Allemaal projecten waarbij passie en energie omgezet werden in blijvend resultaat. Dank hiervoor.

Harrie Buurlage

Nucleaire  dienstverlener

Ik denk dat jij een megaprestatie hebt geleverd door jouw afdeling om te vormen tot een mooie operationeel solide draaiende afdeling.
We zitten nu meer in fijnslijpen en vasthouden, dan in verbouwen. Fijnslijpen is voor mij, goede mensen op eigen payroll, afschalen detacheerder en kijken hoe we kwaliteit en productiviteit langzaamaan kunnen verbeteren.

Ron Droste 

CEO van Crédit Agricole

Zo mooi om te zien hoe individuele personen bij kunnen dragen aan de verandering en toekomstig succes. ICM Groep heeft ons geholpen met de verdere uitrol naar volledige fase kantoordienstverlener. Het team van ICM Groep heeft met zijn individuele specialisten een top prestatie geleverd.

Carol Dona

Digitale kantooroplossingen

Our Happy Clients

A Right Media Mix Can Make The Difference