Algemeen

De huidige tijd wordt gekenmerkt door de uitdaging van het adequaat managen op een directe positieverbetering.

Een tijd waarin visie, durf en kunde geconfronteerd wordt met de beperkingen van de organisatie en de omgeving. In een dergelijke situatie is het prettig om te weten dat men ICM Groep interimmanagers kan mobiliseren voor tijdelijke managementondersteuning.


Onze opdrachtgevers en wij hebben een gemeenschappelijk belang, want ook wij, als interim-managers moeten juist in deze tijd nadrukkelijk bewijzen dat wij een toegevoegde waarde hebben en het verschil kunnen maken.
Een terecht kritische benadering, want helaas moeten we erkennen dat “interim-management” niet alleen een vaag en prijsopdrijvend verzamelbegrip is geworden maar ook dat onze profressie vaak vervallen is tot een vluchtige interventie.

Een ontwikkeling waar ICM Groep zich niet mee wil en kan verenigen. Ondernemerschap, onze professionaliteit in functioneel en verander-management en onze ervaringen en ideeën omtrent het interim-vak binden de zelfstandige partners in ICM Groep. Professioneel betekent voor ons meer dan alleen dienstbaar zijn en verantwoording nemen. Wij zijn namelijk van mening dat de investering in interim-management een toetsbaar blijvend en meetbaar rendement op moeten leveren.  

Interesse gewekt maak vrijblijvend een afspraak. Bij het drinken van een bak koffie verkennen wij voor u de mogelijkheden.  

Service voor alles

Voorts staat in 
onze werkwijze centraal: 

▶︎ Het uitgaan en benutten van de kracht en de cultuur van de organisatie;
▶︎ Het werkelijk betrokken zijn, bij voorkeur proactief sturend;  ▶︎ Het bewerkstelligen van verbeteringen en veranderingen;
 ▶︎ Het (indirect) inbrengen van de onontbeerlijke strategische component.
▶︎ Het bedrijfsresultaat laat snel verbeteringen zien.


Dankzij onze jarenlange ervaring als (interim)-manager in uiteenlopende branches en managementfuncties zijn wij een directe meerwaarde voor onze klanten. En door het bundelen van onze ervaring en kennis – generalisten en specifieke vakinhoudelijk deskundigheid – zijn wij in staat om als team multidisciplinair te opereren: breed inzetbaar en met een creatieve en verfrissende aanpak. En door het bundelen van onze ervaring en kennis-generalisten en specifieke vakinhoudelijk deskundigheid – zijn wij in staat om als team multidisciplinair te opereren: breed inzetbaar en met een creatieve en verfrissende aanpak.

Sinds kort hebben wij ons team uitgebreid met een aantal goed opgeleide gedreven jongeren die zorgen voor een juiste toevoeging en nieuwe inzichten.
Succesvol zijn in en met functioneel en verander interim-management start met het maken van een verantwoorde keuze voor de onderscheidende benadering van ICM Groep interim professionals.