Detachering

Detachering, tijdelijk  
kader & management 

Inzet van tijdelijke experts nodig die met een frisse blik operationele vraagstukken weten aan te pakken? ICM Groep-detachering kent een uitgebreid netwerk aan zeer ervaren professionals die al snel het verschil maken. Ze dagen de organisatie uit en zorgen ervoor dat medewerkers de ingeslagen weg zelfstandig en met zelfvertrouwen gaan vervolgen. Dan gaan wij rustig op zoek naar de volgende uitdaging.

Detachering, tijdelijk kader & management personeel ICM GROEP verzorgt het invullen van sleutelposities.

 Detachering van senior-managers (HBO/WO-niveau met minimaal 10 jaar werkervaring) in het bedrijfsleven. Nieuw is onze pool jonge studenten die met nieuwe idee een mooie aanvulling zijn voor onze opdrachtgevers (semi)-overheid en zakelijke dienstverlening.
Door onze professionele werkwijze, betrokkenheid en kwalitatief hoogwaardige en flexibele inzet van operationeel ervaren en kundige kaderpersoneel bij detachering staan wij voor continuïteit, renderende prestaties en een bijdrage aan de re-integratie en de flexibilisering van de arbeidsmobiliteit. Tijdelijk kader & managementpersoneel voor de duur van de opdracht, al dan niet met een optie tot vast dienstverband geeft u tevens de mogelijkheid om uw management vacatures in te vullen.
Daarnaast laten wij, in ons concept, ondernemingen betreffende het aanbod participeren door hun tijdelijk onderbezet en/of overbodige managers via ICM GROEP te detacheren. Collegiaal uitlenen van personeel is niet alleen elders een (tijdelijke) oplossing voor invulling van management vacatures doch job-rotatie is verfrissend en werkt veelal stimulerend voor uw werknemers.
Detachering als het beschikbaar stellen van tijdelijk management bij vervanging en overbrugging situaties is in onze benadering ook vaak een verantwoord en kostenbesparend alternatief voor interim-management.